Experience Center

Experience Center Waterattracties

Het experience center is in samenwerking met zwembaden ontwikkeld. Het product sluit daarom aan bij de groeiende vraag naar producten waarbij kinderen spelenderwijs kunnen leren zwemmen. De toepassing van het product is tweeledig, naast dat deze als een educatief instrument tijdens zwemlessen wordt toegepast is deze als recreatieve attractie in te zetten.

Het Experience Center is ontworpen ter ondersteuning van Swim2Play, bewegingsonderwijs in het water om kinderen enthousiast te maken voor alle (sport)activiteiten in en rond het water. Bedoeld om kinderen nog beter zelf te laten ervaren wat je allemaal kunt doen in het water. Zo kun je door een gat zwemmen, onder water zwemmen, ballen gooien waardoor je leert watertrappelen. Voor kinderen is het zo een feest om op deze manier ongedwongen vertrouwd te raken met het water. Het gebruik van een Experience Center biedt door de veelzijdigheid interessante mogelijkheden. Het geeft een extra dimensie aan de invulling van de lessen in het zwemonderwijs. Maar het geeft onderwijzers vooral de kans om kinderen iets te leren zonder dwingend te zijn in methoden. Om kinderen los te laten en ze zelf op ontdekkingstocht te laten gaan door het water.

 

Demo Experience Center

Graag maken we een afspraak om ons assortiment toe te lichten en te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Of vraag een demo aan om een Experience Center een week in uw accommodatie te proberen!

Demo aanvragen

Experience Center