Referenties

Beoordeling van Zwembadspelen

Zwembadspelen, de partner voor beleving in zwembaden en zwemles. In 2013 begon SportPlaza Groenendaal in Heemstede met iedere week in de zomervakantie een andere opblaasbare hindernisbaan te huren in de zomervakantie. Na deze zomer viel het op dat er veel meer bezoekers waren geweest. Daarna kochten we de Piratenrun voor in ons wedstrijdbad en konden iedere zondag dezelfde beleving bieden. Ondertussen kwamen we in aanraking met het experience center. Een aangename uitbreiding voor in ons instructiebad en met de zwemlessen. . Na gespaard te hebben konden we deze zelfs op maat laten maken. Nu hebben we iedere zondag en in de vakanties op bepaalde tijden onze attracties in het water, afgewisseld in instructiebad en wedstrijdbad. Ook tijdens de zwemlessen zijn het inmiddels blikvangers geworden. We merken dat we onderscheidend zijn en hebben iedere zondag volle bak en ook in de vakanties komt men om bij ons te spelen. De zwemlessen worden inmiddels ook uit de regio veel bezocht. Inmiddels zijn er ook speelobjecten aangeschaft voor in onze evenementenhal.

Zwembadspelen, huren of aanschaf het kan allebei!

Beoordeling: 5 / 5 sterren
Beoordeling van Zwembadspelen

Al meer dan 3 jaar huur ik zwembadkussens bij zwembadspelen.nl voor in de vakanties. Door de ruime keuze kan ik onze gasten elke vakantie iets nieuws aanbieden en dat wordt gewaardeerd. Al ruim voor de vakantie wordt er al gevraagd welk kussen er de volgende vakantie aanwezig is. Service is ook top geregeld. Kussens komen schoon en droog aan en met een uitgebreide uitleg. Het is één keer voor gekomen dat er een naad was losgelaten. Nadat ik dat had gemeld werd er de volgende dag een ander kussen gebracht.

Beoordeling: 5 / 5 sterren
Beoordeling van Zwembadspelen

Zwembadspelen, superuitdagende attracties!

Sinds enkele jaren doet het Spurd-Leeghwaterbad in Purmerend zaken met Zwembadspelen. Iedere vakantie een ander speelobject, iedere vakantie weer kinderen die van tevoren vragen welke attractie er nu weer komt. Via Facebookacties laten we de kinderen zelf kiezen welk object er de volgende vakantie komt. De goed overzichtelijke website maakt het makkelijk om een keuze te maken en te bestellen. Alles wordt keurig op tijd en zeer handzaam geleverd en weer opgehaald. Iedere vakantie een ander speelobject staat garant voor meer bezoekers en variatie in aanbod.

Zwembadspelen, een aanrader!

Beoordeling: 5 / 5 sterren
Beoordeling van Zwembadspelen

Alkmaar Sport brengt graag zo veel mogelijk mensen uit de regio Alkmaar in beweging. En wat is er nou leuker dan een vrolijk gekleurde wipe-out bestormen en aan het einde van de glijbaan naar beneden glijden?! Zwembadspelen.nl heeft een uitgebreid assortiment wipe-outs waar vele zwemmers in ons 50-meterbad enthousiast gebruik van maken. Voorafgaand aan iedere vakantieperiode hebben wij opnieuw contact met Zwembadspelen.nl. Er is altijd goed overleg waarin veel mogelijk is. En dat tegen een betaalbare prijs. De vriendelijke service en de goede kwaliteit en het gebruiksgemak van de wipe-outs overtuigen ons van de juiste keuze voor deze samenwerkingspartner. Niet alleen onze klanten, maar ook wij zijn fan van Zwembadspelen en de opblaasbare attracties!

Beoordeling: 5 / 5 sterren
Beoordeling van Zwembadspelen

Zwembadspelen.nl is wat mij betreft hét adres voor het inhuren of aanschaffen van waterattracties: Ruim assortiment, snelle levering en goede service tegen een heel redelijke prijs.
De huidige zwembadbezoeker verwacht elke keer weer iets nieuws en uitdagends tegen te komen in het zwembad. Om aan deze wens te kunnen voldoen huren wij regelmatig een attractie in bij zwembadspelen.nl.
Wij zelf, maar zeker ook onze gasten zijn hier erg content mee. Kortom zwembadspelen.nl is veelzijdig, betrouwbaar en goed!

Beoordeling: 5 / 5 sterren
Beoordeling van Zwembadspelen

Bad Hesselingen is altijd op zoek naar partners waarbij je elkaar kunt versterken. Zwembadspelen is zo een partner, want door die producten op een aantrekkelijke en medewerkersvriendelijke manier aan te bieden kunnen we nog meer fun en plezier generen voor onze gasten, tegen een redelijke prijs. Zwembadspelen in Meppel heeft fantastische producten die je kunt huren en wisselend kunt inzetten. Je kunt ook dingen kopen en laten maken naar eigen idee.  Bad Hesselingen heeft via Zwembadspelen ook een eigen glijbaan op maat ontwikkeld en laten maken en dat is een groot succes.
Kortom, de samenwerking tussen Zwembadspelen en Bad Hesselingen heeft een wederkerig belang, waarbij je elkaar versterkt.
Ik zou alle zwembad collega’s aanraden om van het laagdrempelige verhuursysteem van leuke opblaas speelobjecten gebruik te maken, want het is een groot succes.

Beoordeling: 5 / 5 sterren